Lucky me inleiding

Lucky me! 

Een cursus over geluk, gelukkig zijn, gelukt zijn of simpelweg 'zijn'...

Zoals de meeste cursussen in de Secret Garden verloopt deze cursus ook op het ritme van de maan. We starten op nieuwe maan en elke week leggen we een focus op een bepaald stuk van gelukkig zijn.

Hier vind je het overzicht van deze cursus:

Week 1: Focus op dankbaarheid

Week 2: Focus op overvloed

Week 3: Van druk naar geluk (over rust)

Week 4: Van doen naar ZIJN

Hieronder geef ik je ideeën waarop je kan focussen deze week, volgende week, deze maand...  Doe wat aan je trekt!

Naar week 1 van deze cursus? Dat kan HIER!

2 thoughts on “Lucky me inleiding

  1. Ik heb heel veel zin om mee te doen SoIfie! Ik heb mijn intentie voor deze maan(d) gezet: Ik wens voor volgende maand een gevoel van tijd en ruimte om te zijn en te doen. De voorbije maand heb ik gevoeld dat als ik in de creatieve stroom blijf dat ik dan meer tijd en ruimte ervaar om de dingen te doen waar ik echt zin in heb en echt met goesting. En daarvoor voel ik op dit moment alvast heel veel dankbaarheid <3 <3

  2. Els, wat leuk! Ik heb me een tijdje geleden ook in die flow gevoeld, maar was er afgelopen maand weer uit. Ook veel zin om er terug in te geraken tijdens deze maan(d)! Samen is zoveel leuker! Dat is voor mij zo’n belangrijke bestaansreden van de Secret Garden. Alleen is het veel moeilijker dan gezellig samen onderweg! Het geeft de verbinding waar ik zo’n ongelooflijke deugd van heb! Dat is échte vervulling voor mij! <3

Geef een reactie