Soul Work – Law of Attraction

Law of Attraction

Ik focus deze maan(d) op OVERVLOED!
Ik ben helemaal in de ban van de boeken van Esther & Jerry Hicks over de wet van de aantrekkingskracht en ben van plan om dat ECHT in mijn leven te zetten.

 

I design the life I love

 

Dat staat in de ring geschreven toen ik trouwde met mezelf een aantal jaren geleden. Ik was het beu om te wachten tot 'iemand' me zou vragen om te trouwen, en besloot dat het beter was om eerst met mezelf te trouwen. En dat deed ik. Mét ring én ritueel. Een jaar later vroeg Wouter me om hem te trouwen...   The LAW of ATTRACTION in ACTION!!!

Mijn intentie voor komende maand is prioriteit te maken van mijn gezondheid in overvloed. Zelfzorg op het hoogste niveau zodat ik mezelf kan bevrijden van mijn talloze kwaaltjes (rugpijn, migraine). Focus op het positieve. Mijn frequentie verhogen naar een hoger niveau!

Ik zie mijn intentie van  deze maand het ook weer als een experiment. Ik vind het leuk om zo te kijken naar het leven. In het lab van aantrekking ga ik op zoek naar wat werkt en dat deel ik met jou!

Ik ga vanaf volgende week ook een cursus van 5 weken volgen over de LAW of ATTRACTION en ben zo benieuwd wat het mij gaat brengen.

Manifesteren kan je leren.

Wel, ik wil het écht gaan leren!

Ik zal hieronder zeker de lessen die ik leerde met jou delen!

 

Binnenkort hieronder méér!!!

 

Geef een reactie